info@dincturkhukuk.com.tr  0224 253 08 88

Hakkımızda

Biz Kimiz?

Tecrübe ve Ekip Ruhu

Avukatlık mesleğini adına yakışır şekilde yapmaya gayret gösteren bir ekiple hizmet veren Dinçtürk Hukuk Bürosu müvekkillerinin haklarını savunmakla birlikte koruma altına almaya gayret eden,
dava ve icra safahatinde aktif takip ve etkin savunma dava ve icra safhasının öncesinde ise karşılaşılabilecek problemlere karşı danışmanlık hizmeti vererek önleyici hukuki destek sağlamaktadır.
Takip edilen tüm işlerde sonuç kadar sürecinde önemi bilinmekte ve müvekkillerinin haklarının kazanılmasında zaman en önemli faktör olarak görülmektedir.

Günümüz ticaret hayatında en önemli faktörün zaman olması sebebi ile buna bağlı problemlerin çözümünde de zamanın en ekonomik şekilde kullanılması gerektiğinin bilincinde olarak hizmet verilmektedir.
Bu düşüncelerle “geç gelen adalet adalet değildir” sözü Dinçtürk Hukuk Bürosunun çalışma prensibi kurucu avukatlarının ilk ilkesi haline gelmiştir.Dinçtürk Hukuk Bürosu olarak bu düşünceler doğrultusunda hizmet vermekteyiz.
Başta Bursa olmak üzere tüm türkiyeye hizmetimiz vardır.

Değerlerimiz

Dinçtürk Hukuk Bürosu, Avukatlık mesleğini, mesleğin onuruna yakışır şekilde icra eder. “insan” faktörüne önem verir. Müvekkillerinin yanında yaklaşık 27 yıllık deneyimi ile oluşturduğu hizmet politikalarının icrasını sağlayan takım arkadaşlarını uzun yol arkadaşı olarak kabul eder.

Müvekkillerinin yanında avukat arkadaşlarını ve Dinçtürk Hukuk Bürosu ailesinde yer alan tüm dostlarını da uzun yol arkadaşları olarak kabul eder.

Dinçtürk Hukuk Bürosu, sorunların çözümünde ortak fikre ve işbirliğine inanır, bilgiye ve tecrübeye değer verir. Ofis içi çalışmaları ile sürekli dinamik kalır, bu anlamda kendini bir avukatlık okulu olarak tanımlar. Usta-çırak ilişkisini benimser.

Dinçtürk Hukuk Bürosu bünyesindeki her bir birey değerlidir. Bünyesinde yapılan işlerin çeşitliliği sayesinde takım arkadaşlarının ilgi duyduğu alanda çalışmasına olanak vererek daha verimli bir hukuk üretimi sağlar.

İSTANBUL PARTNER OFİSİMİZ/ÇALIŞMA ORTAĞIMIZ

Av. Ebru HAMİDİ

Ekip

Av. Mehmet BOZ

Av. Yusuf DERE

Av. Servet Büşra DERE

Av. Aynur Küçük DOMAÇ

Av. C. Sena KARAKÖSE

Av. Bekir SÖYLEMEZ

Av. Özgür BİRSÖZ

Av. Muhammed Fatih FALCI

Av. Muhammed Yusuf ATA

Av. Emin KABLAMA

Hayriye ABACI

Uğur GÜNEŞ

Birkan VATANSEVER

Hümeyra ÖKSÜZ

Hasan Alp ÇOŞKUN

Selçuk CANDAR

Hasan BALCI

Kanunlardaki Değişiklerden ve Diğer Danışmanlık Hizmetlerimizden Haberdar Olmak İçin

Dinçtürk Hukuk Bürosu , Bu yüzden mesleklerine duydukları saygıyı yitirmeden hareket etmekte ve müvekkillerine haklarını sağlamaya çalışmaktadırlar.

Başa dön